Le Pal


Waarschuwing: Tijdelijke sluiting vanwege coronacrisis

Momenteel is Le Pal tijdelijk gesloten vanwege een nieuwe uitbraak van het coronavirus. In deze parkgids is een openingskalender terug te vinden, gebaseerd op de kalenders die de parken voor de coronacrisis publiceerden. Hou er dus rekening mee dat deze openingsuren momenteel niet altijd zullen overeenkomen met de realiteit of dat deze zelfs nog niet beschikbaar zijn op dit moment. Voor de meest up-to-date informatie verijzen we je graag door naar de officiële website van Le Pal.

Over Le Pal

In het groene hart van Frankrijk vind je een echt familiepark met een uitgebreid attractie-aanbod: Le Pal. Met vier achtbanen, drie waterattracties en een heleboel attracties voor de hele familie komt ieder aan zijn trekken in dit mooie park. Geniet van een rondje op Twist, een humoristische rit in La Randonnée Africaine of zoek de verfrissing op bij de Rapid River La Descente du Colorado.

Le Pal is niet alleen een pretpark, maar heeft ook een zeer grote zoo waar je verschillende diersoorten kunt ontdekken, waaronder ook Giraffen, olifanten en leeuwen!

BEKIJK HET PARKPLAN

Nieuws & artikels