Parc Saint-Paul


Waarschuwing: Tijdelijke sluiting vanwege coronacrisis

Momenteel is Parc Saint-Paul tijdelijk gesloten vanwege een nieuwe uitbraak van het coronavirus. In deze parkgids is een openingskalender terug te vinden, gebaseerd op de kalenders die de parken voor de coronacrisis publiceerden. Hou er dus rekening mee dat deze openingsuren momenteel niet altijd zullen overeenkomen met de realiteit of dat deze zelfs nog niet beschikbaar zijn op dit moment. Voor de meest up-to-date informatie verijzen we je graag door naar de officiële website van Parc Saint-Paul.

Over Parc Saint-Paul

Parc Saint-Paul is een klein maar populair Frans parkje, dat als hoofdtroeven 2 leuke PAX-coasters heeft, Wild Train en Coaster Formule 1 en een freefalltoren Tour Descente Extreme. In 2019 vervoegde Wood Express het achtbaanaanbod.
Verder is het park een typisch familieparkje, met een log flume, enkele kinderachtbanen, 2 spookhuizen, en een 3D walkthrough-attraktie. Ook de unieke en door Parc Saint-Paul zelfgebouwde Telepherique staat garant voor een hoop fun ! Voor de kleinsten is er veel plezier te beleven in attracties, poppentheaters of in de mini-boerderij.

BEKIJK HET PARKPLAN

  Roller Coasters

 1. Waterattracties

 2. Darkrides

 3. Thrillrides

 4. Familieattracties

 5. Kinderattracties

 6. Shows - Entertainment - Events

 7. Speeltuigen

 8. Archief

 9. Verwijderde Attracties