Bakken


Waarschuwing: Tijdelijke sluiting vanwege coronacrisis

Momenteel is Bakken tijdelijk gesloten vanwege een nieuwe uitbraak van het coronavirus. In deze parkgids is een openingskalender terug te vinden, gebaseerd op de kalenders die de parken voor de coronacrisis publiceerden. Hou er dus rekening mee dat deze openingsuren momenteel niet altijd zullen overeenkomen met de realiteit of dat deze zelfs nog niet beschikbaar zijn op dit moment. Voor de meest up-to-date informatie verijzen we je graag door naar de officiële website van Bakken.

Over Bakken

Bakken is het oudste pretpark ter wereld. Het opende in 1583, op 10 km van Kopenhagen. Het park heeft als topachtbanen Mine Train Ulven, Tornado en de klassieke houten achtbaan Rutschebanen. Verder kun je proeven van Tårngyset, een Double Shot Tower of je neemt een verfrissende splash in Vandrutschebanen.
Interactieve actie kun je beleven in het Crazy Theatre of op Sky Roller, waar je zelf bepaalt hoe vaak je over de kop gaat. Daarnaast is er een ruim aanbod aan rustige attracties. Ook de jongsten worden niet vergeten met heel wat kinderattracties!

BEKIJK HET PARKPLAN

Nieuws & artikels