Artikels

Europa-Park opent waterpark Rulantica en kijkt al naar toekomst   
Gepubliceerd: 6 Dec 19
Het Europa-Park-resort is vorige week een heel stuk groter worden. Na de opening van het nieuwe themahotel Krønasår in mei, opende het nieuwe waterpark Rulantica de deuren voor het grote publiek. 
Europa-Park opent nieuwe darkride Snorri Touren!   
Gepubliceerd: 23 Nov 19
Veel ophef werd er niet rond gemaakt, maar toch opent Europa-Park vandaag, met de start van het winterseizoen, alweer een nieuwe attractie. 
Gröna Lund steekt straat over in 2024   
Gepubliceerd: 19 Nov 19
Tivoli Gröna Lund wil stevig uitbreiden vanaf 2024. Het park steekt de Allmänna Gränd over en kan daardoorde de parking op het terrein van voormalige concurrent Nojësfaltet bij het park betrekken. Het Zweedse stadspretpark zou zo bijna een kwart groter worden. 
Walibi's ijzingwekkende Halloween nocturne uitgetest   
Gepubliceerd: 5 Nov 19
Tijdens de Halloweenperiode zetten verschillende parken hun beste beentje voor om hun evenement te laten schitteren. Niet zelden worden er dan ook verschillende laatavondopeningen ingepland. Wij gingen een kijkje nemen tijdens een ‘ijzingwekkende’ nocturne in Walibi. 
Bobbejaanland Halloween nocturne uitgetest   
Gepubliceerd: 28 Okt 19
Tijdens de Halloweenperiode zetten verschillende parken hun beste beentje voor om hun evenement te laten schitteren. Niet zelden worden er dan ook verschillende laatavondopeningen ingepland. Wij gingen een kijkje nemen tijdens een Halloween nocturne in Bobbejaanland. 
Halloween Nights Toverland Uitgetest   
Gepubliceerd: 22 Okt 19
Tijdens de Halloweenperiode zetten verschillende parken hun beste beentje voor om hun evenement te laten schitteren. Niet zelden worden er dan ook verschillende laatavondopeningen ingepland. Wij gingen een kijkje nemen tijdens de Halloween Nights in Toverland. 
B&M-achtbanen gethematiseerd naar landen zonder B&M-achtbanen   
Gepubliceerd: 23 Apr 19
De achtbaanbouwer B&M staat bekend om zijn degelijke en indrukwekkende achtbanen. Alleen de hoogst aangeschreven parken hebben er eentje staan. In veel landen zijn zulke groots opgezette parken dunbezaaid. 
De attractie was beter dan het boek: literaire inspiratie in pretparkland   
Gepubliceerd: 30 Maa 19
Pretparken halen attractiethema’s vaak uit vreemde culturen, legendes of films. Ook de schat aan verbeelding uit de wereldliteratuur kan een mooie attractie of themagebied opleveren. 
Meer artikels

Andere artikelcategorieën