Auteur: Vincent De Vriendt - Gepubliceerd: 2 Okt 08, 14:54
Share

In een persbericht kondigt het Belgische Alterface de komst van een nieuwe interactieve cinema in het Deense attractiepark Bakken aan. Met Pirate’s Plunder verschijnt de langverwachte opvolger van de Desperados nu ook in Europa.

Schieten naar het scherm

In Pirate’s Plunder wordt de schat van de beruchte Zwartbaard gestolen. De bezoekers moeten hem helpen de schat te herveroveren. Met geweren in de hand nemen ze het op tegen tot leven gekomen skeletten van oud-piraten.
Bezoekers moeten zoveel mogelijk punten proberen te sprokkelen. Dat doen ze door het raken van verschillende doelen op het scherm die tijdens het verloop van de film opduiken. Slagen de bezoekers erin om de schat van Zwartbaard terug te winnen?

Opvolger van Desperados

Pirate’s Plunder is de opvolger van de film Desperados. In deze film worden de bezoekers meegesleurd in een spannend cowboyverhaal. Deze film vindt men o.a. in het Belgische Bobbejaanland.
AlterFace stelt Pirate’s Plunder voor op de EAs-beurs in München van 30 september tot en met 2 oktober. Binnenkort volgt dan de voorstelling op de IAAPA-beurs in Orlando, VS.

 

Tekst: ThemeParkVision
Bron: Alterface