Auteur: Indy Verhoeven - Gepubliceerd: 12 Mei 21, 17:47
Share

Wie dit weekend zin heeft in een uitstap naar een pretpark en nog geen tickets of reservatie heeft, is er waarschijnlijk aan voor de moeite. Verschillende Belgische parken zijn op meerdere dagen van het verlengde weekend volledig uitverkocht. Op andere dagen zijn wel nog voldoende tickets beschikbaar.

Na een maandenlange sluiting mochten de pretparken vorig weekend opnieuw de deuren openen. Voor het openingsweekend waren niet alle tickets uitverkocht en was het in de meeste parken nog relatief rustig. Maar met het verlengde Hemelvaartweekend voor de deur en het feit dat we maandenlang binnen hebben gezeten is er plots een rush ontstaan naar pretparktickets. Het Hemelvaartweekend is traditioneel een druk weekend voor de pretparken en door het coronavirus zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Zowel Bobbejaanland en Walibi Belgium hebben op hun sociale media al laten weten dat ze meerdere dagen uitverkocht zijn. Ook Bellewaerde en Plopsaland De Panne zijn op meerdere dagen uitverkocht. Wij maakten een kort overzicht over de situatie per park:

  • Bellewaerde: uitverkocht op donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor zondag zijn er wel nog tickets beschikbaar.

  • Bobbejaanland: donderdag en vrijdag volzet. Voor zaterdag en zondag zijn er nog enkele tickets beschikbaar.

  • Plopsa Coo: donderdag en vrijdag uitverkocht. Voor abonnees zijn er elke dag nog plekken beschikbaar.

  • Plopsaland De Panne: donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er nog enkel tickets voor volwassenen beschikbaar. Voor zondag zijn er nog enkele tickets beschikbaar. Voor abonnees is het volledige weekend uitverkocht.

  • Walibi Belgium: Enkel voor zondag zijn er nog enkele tickets beschikbaar. Voor bezoekers die een Pass Visit Wallonia hebben (reserveren is hiervoor niet verplicht) wordt er aangeraden om een bezoek uit te stellen.

Wie nog geen tickets of reservatie heeft moet dus snel zijn indien men dit weekend nog naar een pretpark wil. Verder raadt Walibi Belgium aan om een bezoek zo lang mogelijk op voorhand te reserveren, zodat je zeker naar binnen kan.

Tekst: © Indy Verhoeven - Pretparken.be // Foto: © Walibi Belgium