Auteur: Yelle Kleykens - Gepubliceerd: 5 Feb 16, 22:07
Share

Het Franse park La Mer de Sable heeft concept arts getoond van hun drie nieuwe attracties die dit jaar moeten openen. Het gaat om een Disk'O Coaster, een watercarrousel en een junior spinning coaster.

La Mer de Sable is vorig jaar overgenomen door de Loopings Group die sterk gaan investeren in het park zo blijkt. Met maar liefst drie nieuwe attracties voor het park is het een frisse wind dat door het park waait. De geruchten van deze nieuwigheden gingen al de ronde, maar nu bevestigt het park ze ook met mooie concept arts.

Le Simoun is een Disk'O Coaster van Zamperla die plaats biedt voor 24 personen. Het gaat om een klein model, meer bepaald het exemplaar van het failliete Yumble Roermond. Bezoekers zullen deze attractie vanaf 2 april kunnen doen.

Aquasouk is een soort watercarrousel van het type Twist 'n Splash. Het is een soort koffietassenmolen, maar dan met waterspuiters zodat je een splashbattlegevoel krijgt. Deze attractie opent op 14 mei.

Bandidos is een junior spinning coaster waarbij de vorm van de baan op een '8' lijkt. Dit kleine model is eerder geschikt voor de kleinere kinderen.

Tekst: © Yelle Kleykens - Pretparken.be // Foto's: © La Mer de Sable