Recentste nieuwsberichten en artikels
Nieuws🕘 19 Sep 2017
Op donderdag 14 september 2017 legden de eigenaren van Europa-Park, de familie Mack, de eerste steen van hun nieuwe project: Rulantica. De komende tijd zal op een oppervlakte van 45 hectare gebouwd worden aan Europa-Park's waterwereld.
Nieuws🕘 9 Sep 2017
De Duitse ondernemer Michael Mack, heeft enkele bizarre concepten voor nieuwe attracties bedacht. Op de website carmusement.com vinden we verschillende concepten terug waarbij je met de auto verschillende klassieke pretparkrides kan doen.
Nieuws🕘 6 Sep 2017
Eind september breekt de Halloweenperiode ook in Europa-Park weer aan. Het park is dan met onder andere 180.000 pompoenen versierd. Overdag hebben families met kinderen niets te vrezen.
Nieuws🕘 5 Sep 2017
Attractiepark Toverland opent volgend jaar een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied. De bouw is deze week officieel van start gegaan. Deze mijlpaal wordt gevierd met de lancering van de website 2018.toverland.
Nieuws🕘 2 Sep 2017
Disneyland Parijs vierde zijn 25ste verjaardag al met heel wat nieuwigheden. Het park blijft er echter nog wekelijks toevoegen en daar kan de Disney en pretparkfan alleen maar blij van worden. In afwachting van Halloween en kerst zijn er maar liefst drie nieuwe events gepland.
Nieuws🕘 31 Aug 2017
Na alle nieuwigheden van de de Cedar Fair parken, heeft ook Six Flags zijn nieuwe attracties voor 2018 uit de doeken gedaan. Het varieert van coasters tot thrill en water attracties over de hele Verenigde Staten en daarbuiten.
Nieuws🕘 30 Aug 2017
De zomervakantie zit er bijna op. Boudewijn Seapark maakt de balans op van juli en augustus. Ondanks het zeer afwisselende weer deze zomer, mocht het Brugse park 8% meer bezoekers verwelkomen dan vorig jaar.
Nieuws🕘 29 Aug 2017
Six Flags Magic Mountain zal vanaf 1 januari 2018 als eerste park van de Six Flags-groep het ganse jaar dagelijks geopend zijn. Het park volgt hiermee de concurrerende parken in de regio, zijnde Disneyland, Universal Studios Hollywood en Knott's Berry Farm.
Nieuws🕘 28 Aug 2017
De toekomst van de grootste houten achtbaan van Europa ziet er niet rooskleurig uit. Colossos in Heide-Park heeft een peperdure herstelling nodig. Het park overweegt daarom verschillende scenario's waaronder de afbraak van de iconische baan.
Nieuws🕘 28 Aug 2017
In september gaat de Efteling een nieuw fastpass-systeem uittesten waarbij bezoekers vooraf een rit kunnen reserveren in een attractie om op een later tijdstip de attractie mogen te betreden tegen een verkorte wachttijd.
Nieuws🕘 25 Aug 2017
Lane IP Limited heeft onlangs de copyrights geclaimed op de naam "Wicker Man". Één van de klanten van Lane IP is Merlin Entertainment die Alton Towers bezitten.
Nieuws🕘 25 Aug 2017
Vorige week is er een ongeluk gebeurd met een mini-freefall attractie in het Duitse pretpark Geiselwind. Dertien inzittenden raakten hierbij lichtgewond. Uit voorzorg werden zij naar nabijgelegen ziekenhuizen gebracht.
Pretparkdeals

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.