• Enkele dagen voor de seizoenstart vond de officiële persvoorstelling van Heidiland in Plopsaland De Panne plaats. Voor het eerst kon men door het gezellige en prachtige Heidiland wandelen en o.a. ‘Heidi The Ride’ ontdekken. Pretparken.be geeft een impressie met tekst, foto's én video's van de nieuwste themazone van het pretpark.

  • België is weer een themapark rijker: Comics Station opende op 25 maart officieel zijn deuren. Ongeveer drie jaar geleden startte dit unieke project. De oprichters glunderden dan ook toen ze de rode knop mochten indrukken om het park te openen. Ook Pretparken.be was erbij en laat jullie graag meegenieten van deze avond.

  • Nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Plan je misschien een roadtrip doorheen Europa? Pretparken.be bracht alle pretparken met één of meer nieuwe achtbanen in kaart zodat je makkelijk je trips kan plannen!

  • Op 25 maart 2017 moet het nieuwste thema- en belevingspark 'Comics Station' in Antwerpen officieel openen voor het grote publiek. Momenteel is men er nog druk aan het werk om alles op tijd klaar te krijgen, hoog tijd dus om een bezoekje aan de werf van Comics Station te brengen!

  • We verwelkomen met plezier weer een nieuw park in onze parkgids, het honderdste! Ferrari Land is een nieuw pretpark naast PortAventura dat in de paasvakantie van 2017 opent met onder andere de snelste en hoogste achtbaan van Europa, twee vrijevaltorens en verschillende simulatoren.

  • Je kan nog veel meer artikels op Pretparken.be terugvinden, deze slider geeft enkel de meest recente weer. Ons volledige archief vind je op deze pagina terug.

Laatste nieuws
29 Maa 2017 Dit jaar viert de Efteling, het sprookjesachtige attractiepark in Brabant, haar 65e verjaardag....
21 Maa 2017 Op donderdag 13 april 2017 opent de nieuwe spectaculaire achtbaan Gold Rush in Attractie- & Vakantiepark Slagharen....
20 Maa 2017 Het Duitse Skyline Park zal in de loop van 2017 het gebouw ombouwen waarin de nieuwe centrifuge Zero Gravity moet komen....
19 Maa 2017 Gisteren, op 18 maart 2017, werd de allerhoogste en langste indoor glijbaan ter wereld ingegleden....
16 Maa 2017 Eerder deze week bevestigde Plopsa de officiële openingsdatum van Heidiland: het begin van de paasvakantie....
16 Maa 2017 In 2017 zal het Deense dieren- en attractiepark Knuthenborg Safaripark zijn eerste achtbaan bouwen....

Nieuw in de parkgids

Disney Stars on Parade New 2017
Toegevoegd op: 29 Maa 17
Type: Shows - Entertainment - Events
Park: Disneyland Park
Disney Illuminations New 2017
Toegevoegd op: 29 Maa 17
Type: Shows - Entertainment - Events
Park: Disneyland Park
Flight of the Giant Peach NEW 2017
Toegevoegd op: 21 Maa 17
Type: Roller Coasters
Park: Oakwood Theme Park
Silver Wings NEW 2017
Toegevoegd op: 21 Maa 17
Type: Thrillrides
Park: Bagatelle