Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Attractie: Tempelrutsche (Familypark Neusiedlersee)
Fotoalbum:

Omschrijving:
Tempelrutsche ligt ietwat afgezonderd van de rest van zijn themazone in het park, de Abenteuerinsel. Ook aan de aankleding van de attractie is iets minder aandacht gegaan dan bij de meeste andere attracties van het park. De grootste link naar de andere grieks en Romeins gethematiseerde attracties in de zone is het woord 'tempel' in de naam van de attractie.

De attractie is een Waverunner van het Duitse Metalbau Emmeln, vergelijkbaar met de bootjesglijbaan Big Bang in Bobbejaanland of de Big Chute in Bellewaerde. Handig is dat je hier, zoals in sommige andere parken, niet je bootje zelf naar boven met dragen maar er een lift voorzien is die dit voor je doet.

De attractie is waarschijnlijk in 2004 gebouwd, een zeer belangrijk jaar voor Familypark: er werd dat seizoen maar liefst 20000 vierkante meter aan de parkoppervlakte toegevoegd waardoor het themagebied 'abenteuerinsel' ontstond - een themagebied met een mediterraans thema dat sterk verschilt met het veel bossigere oudere deel van het park. Door deze uitbreiding werd het kleine parkje aanzienlijk groter.

Leuk weetje: de live webcam die je op de website van het park kunt bekijken, hangt bovenaan deze attractie.
Specificaties:
Type attractie: Waterglide
Bouwer:
Lengte: 58 meter

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.