Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Attractie: Yucatan (Rainbow Magicland)
Fotoalbum:

Omschrijving:
Yucatan is de andere grote waterride van Rainbow Magicland en ook één om U tegen te zeggen...

Yucatan is een zogenaamde spillwater of splash waterattractie, waarbij je plaatsneemt in brede, grote boten die één of meerdere afdalingen hebben en je, naargelang het type, tot op je ondergoed nat uitstapt. Ook bij dit type waterride diversiteit alom qua lengte en lay-out van het parcours, theming en natheidsfactor.

Hoe scoort deze spillwater tegenover zijn broertjes in andere parken? Qua theming absoluut tot de top. Van station tot het ganse parcours, met ook indoor een aantal verrassende elementen... Qua lengte en lay-out scoort deze ride goed, maar behoort ze nog niet tot de top. Deze lay-out komt wel vaker voor en er bestaan spillwaters met een uniek en langer parcours. En dan de natheidsfactor... wel deze is zo hoog als ie maar kan zijn! Je bent dus gewaarschuwd, maar bij warm en zelfs heet weer vormt dit geen enkel probleem. Enjoy the ride!
Specificaties:
Type attractie: Shoot-the-Chute
Opening: 2011
Speciale elementen: 2 drops

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.