Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Attractie: Nightmare (Tusenfryd)
Fotoalbum:

Omschrijving:
In deze attractie draait alles rond de verdwijning van de filmster Carla Bauer, die tijdens opnames in een kasteel vermist raakte. Dit verhaal wordt in de voorshow (in het Noors) uitgelegd. Hierna nemen telkens 25 bezoekers, voorzien van een 3D-bril, plaats in de tribune van een draaiend theater. Deze tribune draait tijdens de voorstelling meermaals rond. Gewapend met een pistool moeten de gasten zo veel mogelijk monsterlijke wezens proberen te raken en moeten ze zowel op schermen als op fysieke decors richten. Aan het einde wordt de winnaar bekendgemaakt.

Nightmare is een draaiend theater van Alterface. In de Verenigde Staten zijn vergelijkbare attracties terug te vinden. Voor de fysieke thematisatie van de versie in Noorwegen werd een beroep gedaan op TAA Group. Samen leverden ze een attractie af die niet te missen is bij een bezoek aan Tusenfryd!
Specificaties:
Type attractie: Interactieve attractie
Bouwer:
Opening: 2010
Ritduur: 7.00
Speciale elementen: Full HD movie in 3D, draaiend platform

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.